Вчера 3 юли 2021 година на арката на площад Велбъжд Българските патриоти подариха на кюстендилци патриотичен концерт със специалното участие на народния изпълнител Илия Луков, Валерия Момчилова, Лидия и Бисера и танцова школа Терпсихора с ръководител Владко Евтимов.

Гости на събитието бяха организационния секретар на ВМРО Юлиан Ангелов, както и кандидатите за народни представители за 10 МИР Кюстендил.

По време на своето изказване Ангелов сподели за Георги Петров водач на листата на Българските патриоти – ВМРО, Воля, НФСБ, че е познат на всички кюстендилци като човек не отказващ помощ и съдействие на всеки, човек , който защитава българите в Македония и западните покрайнини. Мисля, че хората в Кюстендил го познават по-добре от мен защото на предходните избори имаше едни от най-високите резултати в страната.

"Ние може да сме правили всякакви грешки – няма безгрешни хора. Но пред вас винаги сме заставали гордо, защото никога не сме предавали като Български патриоти българските национални интереси. Не позволихме в България момчетата да станат момичета, а момичетата момчета. Не позволихме в България да има еднополови бракове, не позволихме да бъде подменена българската история в Македония, не позволявахме на Ердоган и Турция да се наместват във вътрешните работи на България. Но видяхме, че дойдоха едни нови, уж политици, стари муцуни, родом от тук, които изведнъж се родиха отново и са най-моралните и най-чистите. Ние, Българските патриоти назад във времето, с нашите действия и постъпки, показахме, че се водим единствено от българския национален интерес. И в момента само ние сме направили подписка срещу ДПС и протестираме пред ЦИК, заради онези 121 секции, които т.нар. нови български партии в парламента подариха на Доган и ДПС. Само ние поставяме въпроса с все по-зараждащата се циганизация в България, с огромния проблем с демографската криза, с джендър идеологията, която ни налагат псевдо либерали от Европа, но бъдете сигурни – ние, Българските патриоти ще устоим и ще подкрепяме традиционното българско християнско семейство, което се състои от дете, баща и майка, а не от родител 1 и родител 2." каза пред събралото се множество организационния секретар на ВМРО Юлиан Ангелов

 

Искам да ви уверя, ние, Българските патриоти, никога няма да предадем онези хиляди български войводи и четници, които са дали живота си за свободата. Ние, Българските патриоти няма да предадем българската история и да направим крачка назад, защото България е НАД ВСИЧКО, ДА ЖИВЕЕТЕ БЪЛГАРИЯ!, заяви водачът на листата на КП „Българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ“ за 10 МИР – Кюстендил, заяви Георги Петров в обръщението си към кюстендилци.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!