Представители от ВМРО Кюстендил и Дупница, членове и симпатизанти се включиха в протеста пред сградата на КЕВР срещу вдигането на цената на тока и парното.

Още преди дни КП „Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ” първи предупредиха, че КЕВР готви „честитка” като вдигне отново цените на тока и парното. Очаква се токът за бита да скочи с 5%, въпреки че в началото ни залъгваха, че ще бъде „само” с 3%. Цените на топлото обаче ще скочат рязко. Това ще обрече хиляди българи на тотален глад и мизерия. Ние сме категорични, че е крайно време да спре рекетът на монополистите върху обикновените граждани.

В момента заради пандемията държавата се намира в здравна и икономическа криза, която още повече утежнява семейните бюджети, много бизнеси затвориха, а други са на ръба на оцеляването. Няма да допуснем българите да мизерстват!

Време е държавните чиновници да помислят за хората, а не за монополистите!

Очевидно е, че успокояването на цените не е приоритет на служебния кабинет на Радев - няма никаква стратегия по такива важни въпроси.

За нас „Българските патриоти ”, битката с монополите и картелите е запазена визитка. Доказали сме, че можем да се справим с тези, които ограбват българите! Доверете ни се, за да защитим вашите права!

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!