Навигация

 

През изминалото денонощие 64 са новите положителни проби с коронавирусна инфекция в Кюстендилска област. В община Кюстендил има 43-ма новозаразени, в община Дупница – 13, в Кочериново – 3-ма, в Сапарева баня – 3-ма, в общините Бобов дол и Бобошево има по един положителен случай, съобщават от Областния кризисен щаб.

В Ковид отделението на МБАЛ "Св. Иван Рилски 2003" - град Дупница има хоспитализирани 16 лица. На 15 от пациентите състоянието е средно тежко, един е в сравнително стабилно общо състояние.
Хоспитализирани към днешна дата в Ковид отделението на МБАЛ „Д-р Никола Василиев“ в град Кюстендил са 33-ма души. Петима от пациентите са в много тежко общо състояние, останалите са в средно тежко.
В Ковид отделението на Общинската болница в град Дупница за лечение са настанени 22-ма души. Един от пациентите е интубиран и в крайно тежко състояние, шестима са на кислородна терапия.
Четвъртък срещу петък през нощта е починал 52-годишен мъж от община Дупница. Областният кризисен щаб изказва искрени съболезнования на семейството и близките на починалия.
 

Вижте също ...

Търсене

Кюстендил Инфо - новинарски сайт, проект на Студио Видеограф