Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kustend2/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228
Кюстендил се доближава до европейските услуги за поръчка на такси

Навигация

http://taxistars.net/bg/res/img/index/first-paragraph02.png
Приложение за ползване на такси

За първи път потребителят може да направи своята поръчка, независимо къде се намира, от един и същи телефонен номер и заявката му да достигне до различни таксиметрови превозвачи във всеки един град в България.

Град Кюстендил е последното попълнение в мрежата за онлайн поръчка на такси Таксистарс. Всеки потребител в града вече може да разчита на сигурни и удобни градски пътувания с общ бранд- разпознаваем в цялата страна и ефективен и бърз начин на поръчка. 

Новата услуга за поръчка на такси по телефон стартира през 2018 година и дава възможност на всеки потребител да направи поръчката си през единен НАЦИОНАЛЕН НОМЕР 0877 144 144 навсякъде в България.

Услугата за онлайн поръчка на такси е достъпна с телефон, мобилно приложение, интерактивен гласов асистент и уеб. Основните възможностите на новия начин за поръчка са самообслужването, дигитализацията на всеки етап от процеса и пълна проследимост на извършените пътувания – коя е колата, кой е шофьора и какъв е маршрута. Това гарантира удобство, бързина, лесна обратна връзка за всяко пътуване и сигурност, както за пътниците, така и за шофьорите. 

Компанията, която прави достъпна услугата за всички жители на града е на пазара повече от 6 години и е осъществила над 14 милиона градски пътувания. Всяка седмица с нея пътуват над 200 000 човека в 15 български града. 

“Планираме в бъдеще да изградим най-голяма мрежа за градски и междуградски споделени пътувания. За шофьорите и техните превозвачи Таксистарс предлага най-изгодните условия за диспечерско, технологично и маркетингово обслужване. “ - сподели един от създателите на компанията, Атанас Шарков.

Таксистарс е българска технологична компания разработваща иновативни дигитални услуги за потребителите в България и по света.

 

http://taxistars.net/bg/res/img/news/nov-grad-kyustendil.jpg
поръчай такси

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com