Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kustend2/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228
Служители на МВР и журналисти мериха сили в турнир по стрелба

Навигация

В Кюстендил се проведе турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР и журналисти от местни медии. Турнира е част от спортните празници по повод 139 г. от създаването на МВР.

Победителят в Турнира по стрелба с пистолет АП за служители на МВР е полицаят от РУ Дупница Славчо Шопов, сред журналистите най-добри резултати постигна операторът от телевизия „Дартс“ Ярослав Ставрев.

На второ място от служителите се класира Александър Ангелов от Криминална полиция – РУ Кюстендил, на трето – Ивайло Паунов от група „Контрол на пътното движението по главни пътища и автомагистрали“.

Сред журналистите на второ място се класира Иван Йорданов от радио „Вокс“, а на трето – Ивайло Стоянов от телевизия „Запад“.

Наградите на победителите бяха връчени от директора на ОДМВР – Кюстендил, старши комисар Елиан Стамболийски и от директора на РДПБЗН комисар Светослав Георгиев.

За отборно представяне в Турнира по стрелба с пистолет бе отличен с грамота отборът на РУ Бобов дол.

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com