Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kustend2/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228
ИНТЕРНЕТ – РЕКЛАМА ЗА ПРОЕКТНА ДЕЙНОСТ

Навигация

Проект № CB006.1.11.079 „Зелени детски градини за устойчиво бъдеще“

 

 

ИНТЕРНЕТ – РЕКЛАМА

Промоционално видео, представящо дейностите по проекта „Зелени детски градини за устойчиво бъдеще”, който се реализира по Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Македония, ще бъде презентирано по време на последната пресконференция по проекта, на 05.06.2018 г. в Струмица, Македония. Във видеото ще могат да се видят всички дейности, изпълнени от PP2- Детска градина „Първи юни” в Кюстендил, България.

 
 

 

 

Проектът е съфинансиран от Европейския съюз чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Македония.

Тази публикация е направена с подкрепата на Европейския съюз, чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Бивша Югославска Република Македония, CCI No 2014TC16I5CB006. Съдържанието на публикацията е отговорност единствено на Детска градина „Първи юни“ град Кюстендил и по никакъв начин не трябва да се възприема като израз на становището на Европейския съюз или на Управляващия орган на Програмата.

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com