Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Костадин Митков Костадинов от град Кюстендил има нужда от финансова помощ за операция в чужбина. Той загубва зрението си след работа с телоподаваща машина, но специалисти от Турция дават големи надежди за възстановяването му. Специалисти от болница в Истанбул му гарантират на 90%, че ще възстанови зрението си. За операцията и имплантите са необходими 13 000 долара - сума която е непосилна за семейството.

"Работех по изкърпването на една кола. Освететих се лепейки с телоподаващата машина, но това не се случва за пръв път. След три - четири дни започнаха да ме болят очите. Лекарите от кюстендилската болница ми предписаха лечение с капки за очи, но ефект нямаше. След това се оказа, че в очите имам гной и зрението започна да ми се губи. За около една седмица напълно изчезна. Не виждам нищо освен по-ярка светлина." разказва за трагедията си Костадин.

Историята започва преди две години. Оказва се, че Костадин е с изгорени роговици на двете очи. Между временно е освидетелстван от ТЕЛК с 100% инвалидност с право на придружител, защото той няма как сам да се справя.

"Сега е назрял момента, докато все още вижда макар и само по-ярка светлина. Ако се не се подложи на операцията шанса му е никакъв. Апела ни е - който може и с каквото може нека да помогне." обяснява Анелия Николова, която живее заедно с Костадин.

16 години е работил като шофьор на линейка в Спешен център - Кюстендил. Никога няма да забрави случай на 3 годишно дете, което се изгорило с топла вода. Дръпнало тенджера от печката и се изгорило от главата до петите. Първо го докарва от град Бобов дол в Кюстендил, а след това по спешност го закарва до Пирогов.

Костадин е млад човек и има нужда от помощ за да живее пълноценен живот. Той е на 48 години. Семейството му се надява сумата да се събере час по-скоро, защото в началото на месец Април трябва да пътуват за Истанбул където да се извърши операцията.


Дарителска сметка за Костадин Митков Костадинов е открита в ОББ.
Номерът е: BG14UBBS80021067167040

 

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com