Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

цъфнало черешово дърво

Институт по земеделие - Кюстендил съвместно с териториалния областен офис Кюстендил на Национална служба за съвети в земеделието, организират курс, демонстрация и състезание по резитба на дървесни овощни видове. Инициативата е насрочена за 16 февруари 2018 г. (петък) от 10.30 ч. в Институт по земеделие – Кюстендил.

Пред земеделските стопани, проф. Димитър Домозетов ще изнесе лекция засягаща тенденциите в овощарството, същността, техниката и биологията на сортовата резитба при отделните овощни видове.

Ще бъде направена демонстрация на резитба при посочените видове в различен етап от развитието им. В края на инициативата ще се проведе състезание по резитба на ябълката. Участие могат да вземат всички, които присъстват на лекцията.


Експерти от Териториалния областен офис на НССЗ в Кюстендил ще представят и възможностите за кандидатстване по мерки от ПРСР 2014-2020 г.
 

За допълнителна информация: тел. 078/524 036, 078/551 295
www.iz-kyustendil.org и www.naas.government.bg;
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com