Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

На 14 февруари, сряда 2018 г. от 11:00 часа в читалище „Пробуда 1961” гр. Кюстендил кв. „Колуша“ ще се проведе за дванадесета поредна година Конкурс за най-добро домашно вино „Трифон Зарезан 2018”.

Желаещите да участват трябва да донесат 15 мин. преди началото 1 бутилка минимум 0.7 л. вино (бяло, червено, розе) – собствено производство. Вината ще бъдат оценявани от компетентно жури, съставено от видни сомелиери и ценители от България и Македония, по критериите: цвят, бистрота, блясък, плътност, аромат и вкус.

Наред с ритуала “Зарязване на лозята“ за доброто настроение на всички гости ще се погрижат състави към читалището и оркестър „Веселие“. Победителя в конкурса ще получи дъбово буре, произведено от кюстендилски майстори.

Наградите за отличените в отделните категории са подсигурени от Верига магазини „Сити“, читалище „Пробуда“, Туристическа агенция „Лилия Травел“ и др.

Конкурса се провежда със съдействието на Партията на любителите на червеното вино и Партията на любителите на бялото вино.

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com