Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

За първолаците от НУ "Свети Климен Охридски" днес бе първия учебен ден не само след кратката ваканция, но и в обновеното им училище. То се помещава в сградата на ПМГ "проф. Емануил Иванов". До сега учебните занимания се провеждаха в сградите на ЕГ "Петър Берон" и ОУ "Св.Св. Кирил и Методий" докато трае ремонтът на сградата. Той е осъществен по проект на ОП "Региони в разстеж", благодарение на което ученици и преподаватели ще се радват на едно отговарящо на всички съвременни изисквания училище.

"Това не е само саниране. Това е цялостен ремонт на сградата. Освен санирането са сменени дограми, шпакловани са тавани и стени, поставен е ламиниран паркет, подменена е парната инсталация. Цялостно ремонтирана е ВиК инсталацията, която беше в ужасно състояние. Строителната фирма свърши изключително много работа и ни даде картбланш да придадем на интериора красив вид, което беше и наша мечта за да може, децата да са щастливи, което им благодаря." каза директора на НУ "Свети Климен Охридски" г-жа Елка Паргова

В момента продължават довършителните дейности по сградата отвън, което не пречи на учебният процес. Това се налага, тъй като част от сградата не е била включена в проекта и Община Кюстендил дофинансира боядисването. Скоро предстои и отвеждането на минерална вода до закрития плувен басейн в училището.

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com