Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Това лято, Promedica24 реши да обиколи някои от най-големите градове в България, за да се срещне лично с всеки, който се интересува от легална, доходоносна и уважавана работа като болногледач в Германия.

На 12.09 представители на фирмата ще бъдат в Кюстендил (срещу Пощата) на специално обособен кът с палатка на Promedica24 и ще отговорят на всички Ваши въпроси.

С повече от 24 000 служители и 29 000 клиента, Promedica24 е най-голямата фирма, предлагаща домашни грижи в Европа. Вече 13 години компанията определя стандартите в бранша и благодарение на доверието на клиентите и служителите си, разполага с най-голямата база данни от оферти. Promedica24 намира оферти на своите служители, организира и заплаща пътуването, престоя и храната на своите служители, БЕЗ НИКАКВИ КОМИСИОННИ.

ОТ ТАЗИ ГОДИНА PROMEDICA24 ОРГАНИЗИРА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ, за всеки желаещ да работи като болногледач в Германия, но нямащ познания по немски език.

Фирмата има 3 офиса в България – София(ул. Позитано 7, ет. 2, офис 7), Бургас(ул. Конт Андрованти 15), Варна(ул. Русе 15), но за всички, които нямат възможност - НАШИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ЩЕ ПОСЕТЯТ И ВАШИЯ ГРАД!

На специално обособения кът с палатка на Promedica24, нашите служители ще Ви обяснят какви са изискванията за работа като болногледач в Германия, какви са привилегиите и възнагражденията, както и какви са възможностите за БЕЗПЛАТЕН КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК!

Очаквайте ни между 10:00 и 18:00 в централните части на:

12.09 – Кюстендил – срещу Пощата

13.09 – Благоевград – срещу МОЛ Largo

Повече информация: https://www.promedica24.bg/?utm_source=bus_tour&utm_medium=kyustendil

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com