Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/kustend2/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228
Нов опит на Мюфтийството към апетитни имоти

Навигация

В Софийски градски съд утре стартира дело по иск на Мюсюлманското вероизповедание в страната. Претенциите са срещу така наречените вакъфски имоти, каквито има в различни градове на страната.

Тази авантюра трябва да спре, предупреди кметът на Кюстендил Петър Паунов. Делото е възобновено, въпреки че по темата вече са се произнесли два различни съдебни състава. Кметът Петър Паунов алармира за пореден път Мюфтийството да спре с апетитите си към имоти, които не са негова собственост. Вече се доказа, че между сегашното Мюсюлманско вероизповедание и някогашното, няма правоприемственост. " Утре юристи ще внесат искова молба в съда срещу претенциите на Мюфтийството. Трябва тези опити веднъж завинаги да бъдат спрени", каза кметът Петър Паунов.

В случай, че от Мюфтийството не се вслушат в призива на кмета , на следващото заседание по делото пред Съдебната палата ще се изправят стотици и хиляди недоволни български граждани.

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com