Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

 

Проект № CB006.1.11.079 „Зелени детски градини за устойчиво бъдеще“

 

 

ПРЕССЪОБЩЕНИЕ

 

 

15 педагози от ДГ „Първи юни“ град Кюстендил взеха участие в двудневен уъркшоп, който се състоя на 7 и 8 юли в град Струмица. В работната атмосфера участваха общо 30 учителя (15 от българска и 15 от македонска страна). Работният семинар бе част от дейностите по проект „Зелени детски градини за устойчиво бъдеще“, като основната му цел бе да бъде представен работен вариант на разработения съвместно еко-наръчник. Учителите имаха възможност за дискусии, както и за изказване на препоръки и коментари, целящи подобрение и обогатяване на съдържанието на наръчника.

 

Проектът е съфинансиран от Европейския съюз чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Македония.

 

Тази публикация е направена с подкрепата на Европейския съюз, чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Бивша Югославска Република Македония, CCI No 2014TC16I5CB006. Съдържанието на публикацията е отговорност единствено на Детска градина „Първи юни“ град Кюстендил и по никакъв начин не трябва да се възприема като израз на становището на Европейския съюз или на Управляващия орган на Програмата.

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com