Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Проект № CB006.1.11.079 „Зелени детски градини за устойчиво бъдеще“

ИНТЕРНЕТ – РЕКЛАМА ЗА ПРОЕКТНА ДЕЙНОСТ

Проект № CB006.1.11.079 „Зелени детски градини за устойчиво бъдеще“ бе представен на 16 март 2017 година, с начална пресконференция и откриваща среща. Той е финансиран с Договор № РД-02-29-219/ 17.10.2016 по Програма Интеррег-ИПП за трансгранично сътрудничество България-Македония 2014 -2020. Целта на събитието бе да бъде представен проекта, заложените дейности и очакваните резултати. Присъстваха членовете на проектния екип, както и представители на Община Кюстендил, РУО - Кюстендил, директори и педагози от детските градини в Кюстендил, представители на медиите, гости.

Проектът е съфинансиран от Европейския съюз чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Македония.

Тази публикация е направена с подкрепата на Европейския съюз, чрез Програма Интеррег-ИПА за трансгранично сътрудничество България-Бивша Югославска Република Македония, CCI No 2014TC16I5CB006. Съдържанието на публикацията е отговорност единствено на Детска градина „Първи юни“ град Кюстендил и по никакъв начин не трябва да се възприема като израз на становището на Европейския съюз или на Управляващия орган на Програмата.

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com