Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Жители на кв. Запад в Кюстендил събират подписка за изграждане на детска площадка. Те предлагат съоръжението да бъде част от бившия зеленчуков пазар на Колушко дере. До момента са се подписали над 700 човека.

"Надявам се тази наша идея да бъде доведена до успешен край. Детската площадка трябва да разполага с всичко необходимо за безопасната игра на децата. Да има люлка, катерушка от специалните материали, както и пясъчник. Искаме тя да е подходяща, както за големи, така и за по-малки деца", споделя инициаторът Фани Исталиянова. 

Подписката може да се намери на няколко места. След като се събере необходимият брой  тя ще бъде внесена в деловодството на Община Кюстендил.

"В момента децата няма къде да играят. Обикновено ходехме в двора на гимназията, но там вече съоръженията са счупени. Тук минават много коли, и искаме детската площадка да бъде заградена", казва и Елена Гонева. Предложението на младите майки от кв. Запад е детската площадка да разполага с всичко необходимо за заниманията на децата. 

 

Log in to comment
Фани's Avatar
Фани replied the topic: #15202 10 месеца 4 седмици ago
Подписка има в кафе АБЦ, както и в магазин Сити в кв.Запад (до ресторант Запад). :)
"противник" , да имаше площадка в двора на ЕГ , но отдавна е съвсем неизползваема. Малко по малко беше унищожена от вандали. Инициативата е изцяло на майки от квартала , които искаме да има къде да играят децата. Мястото (което избрахме да предложим в молбата) е на старото пазарче , точно защото е видимо от 3 жилищни блока ,и доста къщи ,и се надяваме , че това ще помогне площадката да се опази ,и да не се повтаря свинщината ,която стана в двора на ЕГ. :)
противник's Avatar
противник replied the topic: #15201 10 месеца 4 седмици ago
Доста неподходяща идея при положение, че на 10 метра от мястото- в Езиковата- има разпадаща се, пустееща детска площадка и парк с изпочупени пейки. Отново някой иска да си прибере парички. Нищо лично. :)
.'s Avatar
. replied the topic: #15200 11 месеца 30 минути ago
Къде можем да намерим подписката?

Discuss this article

INFO: You are posting the message as a 'Guest'

Вижте също ...

Търсене

Вход

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com