Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Ралица Велинова, възпитаник на ПМГ е тазгодишната Девойка Кюстендилска пролет 2017. Тя е на 16 години, а мечтата й е да стане ветеринарен лекар. Ралица Велинова стана носител на титлата в конкуренция с още 13 момичета. Изданието Девойка Кюстендилска пролет е 51-о поред.

"Усещането е невероятно, не мога да опиша с думи каква е емоцията. Не очаквах да спечеля. Да бъдеш Девойка Кюстендилска пролет може да ти отвори много врати", сподели Ралица Велинова.

Подгласнички на Девойка Кюстендилска пролет 2017 станаха Теодора Атанасова и Даниела Стоименова. Момиче на публиката след гласуване с смс-и стана Евелина Василева, ученичка в Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт .

"Признанието да съм момиче на публиката означава много за мен. Мечтата ми е Кюстендил да се развива, в него да остават младите хора. Градът ни има много природни забележителности, много е красив, и в това трябва да се уверят хората, които идват ", сподели Евелина Василева.

Водещи на конкурса бяха лицата на модерната журналистика Петя Дикова и Александър Кадиев. В тричасовото шоу се включиха изпълнителите Силвия и Теди Кацарови, както и Виктория Георгиева от Х - Фактор. Претендентките за титлата традиционно дефилираха в три тура - спортни облекла, автентични народни носии и официални тоалети.

Ралица Велинова - девойка Кюстендилска пролет 2017
снимка: Студио Видеограф
www.facebook.com/studio.videograph

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com