Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Дванадесети Международен фолклорен конкурс „Пауталия” - Кюстендил 2018

More
1 седмица 1 ден ago #15375 от Кюстендил Инфо
Кюстендил Инфо created the topic: Дванадесети Международен фолклорен конкурс „Пауталия” - Кюстендил 2018
Читалище "Братство...

Читалище "Братство 1869" обявява Дванадесети Международен фолклорен конкурс „Пауталия” - Кюстендил 2018, който ще се проведе в периода 29 юни – 1 юли 2018 г.

Конкурсът се организира от Община Кюстендил и читалище "Братство 1869" гр. Кюстендил и се провежда под пaтронажа на кмета на Община Кюстендил - г-н Петър Паунов.  

Този конкурс се утвърди като форум, който дава поле за изява на фолклорни състави и изпълнители от страната и чужбина, които да покажат богатството на своя фолклор. Целта му е да съхрани и популяризира българското народно творчество и да покаже неговото достойно място сред другите народи.

Конкурсът е включен в Програмата за подпомагане на деца с изявени дарби, приета от Министерски съвет, по която ще бъдат отпуснати 3 едногодишни стипендии за индивидуални изпълнители по народно пеене от 14 до 17 годишна възраст.

Тази година ще бъдат присъдени и 2 еднократни стипендии от 500 лв., осигурени от Фондация „Проф. Кирил Стефанов” за двама индивидуални изпълнители по народно пеене от 11 до 13 годишна възраст.

Изпълненията на участниците в конкурса се заснемат и излъчват от Българската Национална телевизия и Регионалната кабелна телевизия - "Кабел Сат Запад".

Жури на конкурса ще бъдат - доц. Георги Петков, преподавател в Нов български университет гр. София, народната певица Олга Борисова и др.

 

  • Ekladuedup
  • Ekladuedup's Avatar
  • Посетител
  • Посетител
4 дни 18 часа ago #15376 от Ekladuedup
Ekladuedup replied the topic: Дванадесети Международен фолклорен конкурс „Пауталия” - Кюстендил 2018
Сегодня все возможно. Потому что сегодня у вас есть возможность и без личных знакомств и благодарностей оформить больничный лист быстро и законно! Мы работаем только официально! Наш медицинский центр выдает реальные справки от реальных врачей за самое короткое время! Для того чтобы стать нашим клиентом достаточно отправить заявку на нашем сайте и ваша просьба будет тут же рассмотрена. В связи с расширением нашего центра, справку любой формы вы можете забрать в удобном для Вас районе.

mymedcentr.ru/images/logo.png
mymedcentr.ru/spravka/spravka-027-u.html
mymedcentr.ru/bolnichnyj/vao/izmajlovo.html

оформить расчет больничного листа
купить рецепт врача москве

купить больничный лист задним числом в железнодорожном
купить бланк больничного листа с печатями
больничный лист купить цена

Вижте също ...

Търсене

Вход

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com