Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Секвоите при Юч Бунар в надпреварата за "Европейско дърво 2018"

More
2 месеца 2 седмици ago #15372 от Кюстендил Инфо
Кюстендил Инфо created the topic: Секвоите при Юч Бунар в надпреварата за "Европейско дърво 2018"
От 1...

От 1 до 28 февруари 2018 е гласуването в международния конкурс "Европейско дърво 2018". Моля предайте на всичките си членове на дружеството!!!

България е представена в конкурса „Европейско дърво 2018“ от Секвоите в местността Ючбунар при с. Богослов, област Кюстендил

Призивът е, Вие да гласувате и да споделите с Ваши приятели от България и Чужбина, колеги, групи във фейса, за да се получи като лавина. България е малка държава. За нас ще е гордост, колкото е възможно повече хора да разберат за нашите красоти.  А защо не и да се спечели конкурса?! Споделете го на стената си! Може да си създадете и още 1-2-3 пощи, за да се гласува отново от тях!

Всичко зависи само от нас!!!

Начин за гласуване в конкурс "Европейско дърво 2018":

Стъпка 1 – Изписвате в интернет: "Европейско дърво 2018" или влизате на адрес: https://www.treeoftheyear.org/ETY-2018/Uvod.aspx  Изисква се да гласувате за два обекта.

Стъпка 2 – Избирате и гласувате с отметки за секвоите край с. Богослов и още един участник с малко набрани гласове. Задължително попълвате електронната си поща и слагате отметка в кръгчето „Не съм робот“. Потвърждавате с бутон „Гласувам“.

Стъпка 3 – Появява се надпис за потвърждаване на гласуването от вашата ел. поща.

Стъпка 4 – Влизате в електронната си поща и потвърждавате гласуването в указаната връзка. Връзката е валидна само 7 дни!

За конкурса "Европейско дърво 2018" последната седмица гласовете ще бъдат скрити. Ние сме малка страна. Конкуренцията е голяма-като брой население и развитието на технологиите. Шанса ни да спечелим е  малък, но до последно не трябва да се отказваме, защото факта, че стотици хора ще разберат за секвоите, за България е много престижна. Не е задължително на всяка цена да се спечели. Крачка назад, понякога прави две напред! Понякога, губейки се печели повече... Така, че продължаваме!!! Споделяйте с приятели от България и чужбина и до нови срещи по хубави места! Благодаря за подкрепата!

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com