Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Кметовете на села обсъдиха текущите проблеми

More
7 месеца 1 седмица ago #15300 от Кюстендил Инфо
Кюстендил Инфо created the topic: Кметовете на села обсъдиха текущите проблеми
Графиците за снабдяване с...

Графиците за снабдяване с дърва за огрев за местното население по тарфина такса за корен обсъдиха на редовно съвещание с кметовете и кметските наместници в Кюстендил.

"Направена е организация, а ние трябва да сме готови и със списъците на желаещите", коментира кметът на село Стенско Огнян Янев. Коментирана е и темата с водния режим по селата.

"Действително все още някои от селата са на режим, там където водоподаването е по гравитачен път, но Кюстендилска вода увериха, че работят по въпроса", добави кметът на село Стенско.

Експертът Ивайло Чалъков от своя страна е запознал кметовете, че ще бъдат включени в тренировка по системите за ранно оповестяване.

"Рано е още, те ще се задействат на 14 -и септември, но ние сме длъжни да ги запознаем. Всеки от кметовете разполага и с личен идентификационен код и е достатъчно само да въведе четирите цифри в телефона си", обясни Чалъков. Той уточни, че въпреки, че двата общински язовира ще бъдат отдадени на концесия, общината е направила всичко. Участъците са почистени и от обраслата храстовидна растителност. 

Вижте също ...

Търсене

Вход

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com