Навигация

Екозтична идея за бездомните кучета осигури 350 лева на ученичка на тест за общински стипендии

More
2 седмици 5 дни ago #15290 от Кюстендил Инфо
Кюстендил Инфо created the topic: Екозтична идея за бездомните кучета осигури 350 лева на ученичка на тест за общи
Заместник-кметът на Община Кюстендил Светослав Василев награди учениците,...

Заместник-кметът на Община Кюстендил Светослав Василев награди учениците, показали най-добрия резултат на теста за общински стипендии. Той се провежда за шеста поредна година. 49 ученици се явиха на теста, разпределени в две възрастови групи.

Казусът на десетокласничката Илиана Симеонова, третиращ начин за справяне с бездомните кучета й осигури награда от 350 лева.

"За трета поредна година се явявам на теста за общински стипендии. Интересувам се от решаване на проблема с бездомните кучета. Предлагам тук да се внедри европейски опит с поставянето на машини за рециклиране, от които като пуснеш пластмасова бутилка излиза храна за кучета", заяви Илияна Симеонова. 

Тестът за общински стипендии има за цел да провокира креативността и нестандартното мислене на учениците. Интересна и провокативна идея за ученическите униформи, представи осмокласничката Василена Хранова.

"Аз не съм съгласна да носим униформи, уча в ПМГ. Смятам, че всеки ученик трябва да има собствен стил", сподели Василена Хранова.

Броят на учениците, които участваха на теста бе по-малък в сравнение с предходни години. За сметка на това обаче резултатите бяха изключително добри. "Нямаше ученик, който да е получил под 21 точки при максимум 36 точки, коментира директорът на Дирекция "Образование, култура, спорт и младежки дейности "инж. Нели Петкова 
 

 • Mmm
 • Mmm's Avatar
 • Посетител
 • Посетител
2 седмици 5 дни ago #15291 от Mmm
Mmm replied the topic: Екозтична идея за бездомните кучета осигури 350 лева на ученичка на тест за общи
И кое му е интересното и провокативното на това да са без униформи? Аз учех по времето когато ги въведох униформите, по-добре е с тях. Не всеки може да си позволи гъзарските и кифларските дрехи, и често учениците без възможност стават мишени за подигравки. Ай да ви се не види в "интересното и провокативно" предложение.
 • митко
 • митко's Avatar
 • Посетител
 • Посетител
2 седмици 4 дни ago #15292 от митко
митко replied the topic: Екозтична идея за бездомните кучета осигури 350 лева на ученичка на тест за общи
Аз пък не разбрах как ще се справим с бездомните кучета,като им се слага храна ,с което се провокира тяхната териториалност.Един е начинът-да се махнат оттам и по приютите.
 • Плащащ данъци
 • Плащащ данъци's Avatar
 • Посетител
 • Посетител
2 седмици 3 дни ago #15294 от Плащащ данъци
Плащащ данъци replied the topic: Екозтична идея за бездомните кучета осигури 350 лева на ученичка на тест за общи
Да - точно така: идеята е екзотична,тоест не за тук. И със сигурност няма да разреши проблема, напротив, ще го разрастне като злокачествен тумор.Иначе е хубаво, че девойката е взела някой лев - все на някой трябваше да се дадат......

Вижте също ...

Търсене

Вход

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com