Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Екозтична идея за бездомните кучета осигури 350 лева на ученичка на тест за общински стипендии

More
7 месеца 2 седмици ago #15290 от Кюстендил Инфо
Кюстендил Инфо created the topic: Екозтична идея за бездомните кучета осигури 350 лева на ученичка на тест за общи
Заместник-кметът на Община Кюстендил Светослав Василев награди учениците,...

Заместник-кметът на Община Кюстендил Светослав Василев награди учениците, показали най-добрия резултат на теста за общински стипендии. Той се провежда за шеста поредна година. 49 ученици се явиха на теста, разпределени в две възрастови групи.

Казусът на десетокласничката Илиана Симеонова, третиращ начин за справяне с бездомните кучета й осигури награда от 350 лева.

"За трета поредна година се явявам на теста за общински стипендии. Интересувам се от решаване на проблема с бездомните кучета. Предлагам тук да се внедри европейски опит с поставянето на машини за рециклиране, от които като пуснеш пластмасова бутилка излиза храна за кучета", заяви Илияна Симеонова. 

Тестът за общински стипендии има за цел да провокира креативността и нестандартното мислене на учениците. Интересна и провокативна идея за ученическите униформи, представи осмокласничката Василена Хранова.

"Аз не съм съгласна да носим униформи, уча в ПМГ. Смятам, че всеки ученик трябва да има собствен стил", сподели Василена Хранова.

Броят на учениците, които участваха на теста бе по-малък в сравнение с предходни години. За сметка на това обаче резултатите бяха изключително добри. "Нямаше ученик, който да е получил под 21 точки при максимум 36 точки, коментира директорът на Дирекция "Образование, култура, спорт и младежки дейности "инж. Нели Петкова 
 

 • Mmm
 • Mmm's Avatar
 • Посетител
 • Посетител
7 месеца 2 седмици ago #15291 от Mmm
Mmm replied the topic: Екозтична идея за бездомните кучета осигури 350 лева на ученичка на тест за общи
И кое му е интересното и провокативното на това да са без униформи? Аз учех по времето когато ги въведох униформите, по-добре е с тях. Не всеки може да си позволи гъзарските и кифларските дрехи, и често учениците без възможност стават мишени за подигравки. Ай да ви се не види в "интересното и провокативно" предложение.
 • митко
 • митко's Avatar
 • Посетител
 • Посетител
7 месеца 2 седмици ago #15292 от митко
митко replied the topic: Екозтична идея за бездомните кучета осигури 350 лева на ученичка на тест за общи
Аз пък не разбрах как ще се справим с бездомните кучета,като им се слага храна ,с което се провокира тяхната териториалност.Един е начинът-да се махнат оттам и по приютите.
 • Плащащ данъци
 • Плащащ данъци's Avatar
 • Посетител
 • Посетител
7 месеца 2 седмици ago #15294 от Плащащ данъци
Плащащ данъци replied the topic: Екозтична идея за бездомните кучета осигури 350 лева на ученичка на тест за общи
Да - точно така: идеята е екзотична,тоест не за тук. И със сигурност няма да разреши проблема, напротив, ще го разрастне като злокачествен тумор.Иначе е хубаво, че девойката е взела някой лев - все на някой трябваше да се дадат......

Вижте също ...

Търсене

Вход

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com