Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Две полицейски операции по Великден в кюстендилско

More
10 месеца 1 седмица ago #15219 от Кюстендил Инфо
Кюстендил Инфо created the topic: Две полицейски операции по Великден в кюстендилско
Две специализирани полицейски операции стартират в Кюстендилска област...

Две специализирани полицейски операции стартират в Кюстендилска област за предстоящите празници!

При акция „ Алкохол и неправоспособни водачи“ се предвижда засилено полицейско присъствие около питейните заведения, както и в малките населени места. При акция „Скорост“ в първия и последния ден на празниците ще бъде ограничено движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона.

„Ще бъдат ангажирани всички служители на Пътна полиция, както и свободните от ОДМВР. Ще има дежурства в петък, събота и неделя, както и през нощта“, информира заместник-началникът на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Кюстендил Добромир Добрев.

Статистиката показва, че от началото на годината в Кюстендилска област са регистрирани 98 ПТП, които са с 23 по-малко в сравнение на същия период на миналата година. Тенденцията обаче остава тревожна, тъй като въпреки занижения брой катастрофи, убитите са повече - петима, а тежко ранените са 24. 

От Пътна полиция предвиждат мотоциклетисти да патрулират по главните пътища и автомагистралата. В участъка за Рилския манастир ще има пътни служители на всеки завой до Светата обител.

Вижте също ...

Търсене

Вход

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com