Навигация

Фотографът Мартин Петров подари изложба на жени от социално заведение

More
2 седмици 18 часа ago #15174 от видеограф
Портерти на жени от Дома за възрастни хора с физически...

Портерти на жени от Дома за възрастни хора с физически увреждания "Ильо войвода" в Кюстендил подреди във фотоизложба, един от домуващите Мартин Петров. Организатор на проявата стана читалище "Асклепион".

"За първи път правим такава изложба, благодарение на Виолета Атанасова. Искаме да покажем, че хората тук не сме забравени", сподели фотографът Мартин Петров. От своя страна Виолета Атанасова добави, че това не е първата среща с хората от това социално заведение. "Ние с тях сме приятели, а подготовката за изложбата ни направи взаимно щастливи", добави Атанасова.

Присъстващите се бяха подготвили с музикална програма, а някои от тях рецитираха и собствени стихове, посветени на жената. Осмомартенският празник уважи и омбудсманът Мая Манолова. Тя бе посрещната по стара българска традиция с питка и мед.

"Няма как да не се вълнувам, това посрещане тук трябва да се усети, да го преживееш. Хората тук ни показват, че животът е такъв какъвто е", каза Мая Манолова.

Това не е първото и последно събитие , което се подготвя за Дома. Организаторит обещават още много незабравими срещи, тъй като с настанените ги свързва дългогодишно приятелство.

Търсене

Вход

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com