Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Вчера служители на Икономическа полиция – ОДМВР – Кюстендил, са осъществили процесуално-следствени действия в студио за услуги в Кюстендил. Иззети са 46 100 лв., компютърни конфигурации и документи, доказващи тегления на големи парични суми. Съдържателят на студиото – 47-годишен кюстендилец, е извършвал тегленията от сметката на фирма и преводи по същата сметка с пълномощно, издадено му от управителя й. Пари по сметката на фирмата са постъпвали и чрез ПОС терминал. Управителят на фирмата се оказал безимотен 53-годишен кюстендилец. Той и 47-годишният съдържател на студиото за услуги са задържани за 24 часа с полицейска заповед. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера кюстендилски полицаи са задържали 29-годишен мъж от с. Граница за извършена домова кражба. Той проникнал в къща в селото и отнел 530 лв. Кражбата е била извършена вчера. 29-годишният мъж ще остане 24 часа в полицейския арест, започнато е досъдебно производство по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

2 въздушни пушки и 2 патрона, незаконно притежавани, и 300 къса цигари без български акцизен бандерол са открили и иззели дупнишки полицаи по време на извършени процесуално-следствени действия в къща и склад на хранителен магазин в с. Крайници. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е започнато в РУ Кюстендил вчера срещу 40-годишен водач на МПС за управление след употреба на наркотично вещество. Проверката е извършена с техническо средство. 40-годишният водач е задържан с полицейска заповед за 24 часа в ареста на РУ Кюстендил.

 
 

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com