Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Вчера служители на РУ Рила са задържали 20-годишен жител на гр. Кочериново за нанесен побой на 72-годишен мъж. През изминалата нощ задържаният в нетрезво състояние и по хулигански подбуди е нанесъл побой на клиент на игрално заведение в града. Пострадалият е закаран в благоевгредската болница, настанен е за лечение с комоцио, разкъсване на венец и счупен нос. Срещу задържаният е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в РУ Дупница е получен сигнал за намерено починало куче на сметище в с. Тополница. Трупът на кучето е закаран за аутопсия за установяване на причините за смъртта му, установено е, че е безстопанствено. При извършения оглед следи от насилие не са установени.По случая е образувано досъдебно производство.

Вчера в РУ Дупница е започнато досъдебно производство срещу 24-годишен водач на таксиметров автомобил. Той няма изискващите се законови документи за упражняване на дейността. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Вчера екип на РСПБЗН – Кюстендил е гасил пожар в сухи треви и храсти в с. Горна Брестница. Пожарът е причинен поради небрежно боравене с открит огън, материални щети не са допуснати.

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com