Навигация

Помогнете за развитието на сайта...

Можете да помогнете, като ни позволите да ползваме част от ресурса на Вашия компютър за добив на криптовалута!

Loading...

Благодарим Ви!

Вчера кюстендилски полицаи са иззели от 33-годишна македонска гражданка 1860 къса цигари без български акцизен бандерол. Проверката е извършена в района на кооперативния пазар в Кюстендил. 33-годишната жена е задържана с полицейска заповед за 24 часа. По случая е започнато бързо полицейско производство в РУ Кюстендил за извършено престъпление по чл. 234 от НК.

Вчера дупнишки полицаи са иззели от 64-годишен мъж от с. Яхиново 40 литра наливен алкохол без български акцизен бандерол. Проверката е извършена на ул. „Самоковско шосе“, наливният алкохол е иззет от автомобила на 64-годишния мъж. По случая е започнато досъдебно производство в РУ Дупница за престъпление против данъчната система.

2 бързи полицейски производства са започнати вчера в РУ Дупница срещу водачи на МПС – 59-годишен водач на л.а. „Фолксваген“ управлявал автомобила си с регистрационни табели издадени за друго МПС; 29-годишен софиянец е управлявал л.а. „Мерцедес“ след употреба на наркотични вещества, проверката е извършена на ГП Е 79 с техническо средство. Софиянецът е задържан за 24 часа в ареста на РУ Дупница.

2 пожара са гасили екипи на РСПБЗН в Кюстендилска област вчера. В Кюстендил късо съединение е причинило пожар в къща, унищожена е външна ПВЦ изолация 0.5 кв.м; в с. Мала Фуча неправилно ползване на отоплителни уреди е причинило пожар в къща, изгоряла е дограма на стаята, в която е била печката. Спасени са от опожаряване 2 етажа от къщата. Няма пострадали хора.

Вижте също ...

Търсене

Времето в Кюстендил

 

Нагоре
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com